Tervetuloa bloggaamaan Kalajoen ja Hiekkasärkkien matkailuasioita!

Kommentoi kokemuksiasi, matkailuun liittyviä uutisia ja juttuja.
Blogi on avoin kaikille matkailuyrittäjistä asiakkaisiin. Tule mukaan tiedottamaan ja kommentoimaan. Kommentointi on vapaata ja avointa, asiattomat ja alatyylin jutut kuitenkin poistetaan. Jos käytät kommentissasi muiden henkilö- tai yritysnimiä, niin kerrothan kuka itse olet - reilu peli :o). Muuten voit käyttää nimimerkkiä.
Tutustu myös Kalajoen matkailun kotisivuun www.kalajokimatkailu.fi
ja Facebookissa "Kalajoki Hiekkasärkät fan & fun club".

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva
Hyppää lomalle Kalajoen Hiekkasärkillä

torstai 10. helmikuuta 2011

HIIHTOLOMALLA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

LUMIPUISTO, MUKSUPARKKI JA TEKEMISTÄ

Lapsille on tarjolla Kalajoen Hiekkasärkillä hiihtolomaviikoilla omia juttuja. Niitä on kehitetty vuoden 2011 eli lapsiperheiden teemavuoden merkeissä. Kehitystyössä on ollut asiantuntijana vapaa-ajanohjaaja Niina Juola. Hän myös ohjaa puuha- ja leikkihetkiä.
Spa Hotel Sanin toimitusjohtajan Minna Tontin mukaan hiihtolomaviikoille yhdeksän ja kymmenen on järjestetty ilmaisia lastenhoitopalveluja, elokuvia, ohjattua puuhaa ja leikkihetkiä. Myös pieniä hoitoja on lapsille tarjolla DaySpayssa.
- Uusi leikkihuone on varustettu pallomerellä, joka soveltuu aivan perheen pienimmille. Isommille lapsille ja aikuisillekin vaihtoehtoina ovat Wii-pelikonsoli ja playstation. Lautapelejä voi lainata vastaanotosta, Tontti esittelee sisätiloihin sopiva aktiviteetteja.
Muksuparkki aloitti helmikuun alussa. Muksulan täti järjestää ohjattua ohjelmaa yli 3-vuotiaille ympäri vuoden lauantaisin kello 16.00-17.30. Viikoilla yhdeksän ja kymmenen kyseinen palvelu on käytössä keskiviikosta lauantaihin. Lastenhoitopalveluja voi kysellä myös muille ajoille. Muun ajan palveluista peritään pieni maksu.
- Muksuparkin tavoitteena on tarjota vapaa-aikaa vanhemmille, joilla on mahdollisuus käydä kahdestaan esimerkiksi jossakin kylpylässä tarjolla olevista hoidosta, Tontti sanoo.
Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus katsoa elokuvia ympäri vuoden aina lauantaisin. Pienempien elokuvanäytös on iltakuudelta ja isompien iltakahdeksalta. Viikoilla yhdeksän ja kymmenen vastaavat näytökset ovat joka päivä.
Hotellin ja kylpylän pihapiiriin on tehty talvinen leikkipaikka, jossa on liukumäki ja viisi lumitornia.
- Leikkipaikka on ensimmäinen askel kohti isompaa talvimaata, jonka rakentamiseen varaudutaan tulevana syksynä. Pihapiiriin veistetään jo täksi talveksi lumi- ja jääveistoksia, Tontti lupaa.
Lapsille löytyy pulkkia ja liukureita.

Kylpylä ja uimahalli tarjoavat tekemistä koko perheelle. Kuntosali ja keilahalli samoin kuin kylpyläkiinteistössä sijaitsevat yritykset palvelevat myös matkailijoita.
Virikkeitä löytyy myös Hiekkasärkkien upeista maisemista. Liukumäkiä on useita, ja kunnostettuja hiihtolatuja on noin 40 kilometriä. Myös merilatu on suunnitteilla. Merimaisemaa voi toki ihastella vaikkapa Särkkien huipulla kulkevalta kevyen liikenteen väylältä.
Hiihtolomaviikoille on kirjattu hotellivarauksia edellisvuoden malliin.
- Viikoille kahdeksan, yhdeksän ja kymmenen riittää tulijoita tasaisesti. Esimerkiksi viikolla kahdeksan Hiekkasärkille saapuu runsaasti ryhmiä. Muina viikkoina hotellivieraat koostuvat etupäässä perheistä. Varaustilanne on tässä vaiheessa hyvin positiivinen, Tontti kiittelee.

Teksti: Heikki Gummerus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti