Tervetuloa bloggaamaan Kalajoen ja Hiekkasärkkien matkailuasioita!

Kommentoi kokemuksiasi, matkailuun liittyviä uutisia ja juttuja.
Blogi on avoin kaikille matkailuyrittäjistä asiakkaisiin. Tule mukaan tiedottamaan ja kommentoimaan. Kommentointi on vapaata ja avointa, asiattomat ja alatyylin jutut kuitenkin poistetaan. Jos käytät kommentissasi muiden henkilö- tai yritysnimiä, niin kerrothan kuka itse olet - reilu peli :o). Muuten voit käyttää nimimerkkiä.
Tutustu myös Kalajoen matkailun kotisivuun www.kalajokimatkailu.fi
ja Facebookissa "Kalajoki Hiekkasärkät fan & fun club".

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva
Hyppää lomalle Kalajoen Hiekkasärkillä

tiistai 9. elokuuta 2011

Pappatunturit Kalajoella - 1´st Gran Pappa Nationals - Pappa-Tunturien kiihdytyskisat

Kalajoen Kylät –yhdistys järjestää Ilmaveivi promotionsin kanssa yhteistyössä tapahtuman 13.8 Kalajoen lentokentällä. Idean isänä ja haasteen tapahtuman järjestämiseen on antanut Kalajoen kaupungin maaseutupalveluiden Antti Pulkkinen, joka iltapäivän kahvitauollaan oli ajatuksen ilmoille heittänyt. Vielä ei olla päätetty, mitä keksitään Antin päänmenoksi, mutta varmuudella Antti saa haasteen kiihdytyskilpailuun Ilmaveivi Promotionsin vetäjältä Jari Väli-Klemelältä. Myös Kalajoen Kylien puheenjohtaja Jukka Heikkilä asiasta innostuneena on päättänyt haastaa kaimansa, kaupunginjohtaja Jukka Puoskarin. Myös muiden kaupungin virkamiesten on syytä tutista; huhupuheiden mukaan myös muita ollaan haastamassa kisaan.

Yhdistyksen ideana on saattaa kaikki kalajokiset yhdistykset yhteiseen tapahtumaan yhteistyön merkeisä. Jokainen yhdistys, joka osallistuu omalla panoksellaan tapahtumajärjestelyihin, saa paikan tapahtumaan sijoitettavalla markkinakujalla. Yhdistykset voivat esitellä omaa toimintaansa 3*3metrin kokoisella myyntipaikallaan. Kuluja yhdistykselle ei ole, mutta jokaisen osallistuvan yhdistyksen tulee tuoda oma telttakatoksensa sekä sen alle sijoitettavat kalusteensa. Kalajoen kylät haluaa tällaisella toiminnallaan osoittaa, että yhteisvoimin saadaan isoja asioita toteutettua. Yhdistyksille ja muulle halukkaalle talkooporukalle löytyy ilmoittautumislomake tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.ilmaveivi.fi

Tapahtuman pääesiintyjänä on savolainen Halavatun Papat-yhtye, joka esiintyy päivänä aikana kolmesti, juontaa tapahtuman sekä järjestää yleisölle hauskaa kilvanajon merkeissä. Kilpailun yhteydessä on myös haastekilpailu, jossa kuka tahansa pystyy haastamaan kenet tahansa kiihdytyskisaan. Haaste maksaa yksityishenkilöiltä 10 € ja yrityksiltä 200 €. Suuremmillakin summilla voi osallistua sillä haastekisan tuotto käytetään lyhentämättömän Kalajoen nuorisotyön tukemiseen. Haastekilpailuun voi jättää haasteita etukäteen 13.6 jälkeen tapahtuman kotisivuilla osoitteessa www.ilmaveivi.fi Itse kilpailuun voi ilmoittautua samassa osoitteessa, kilpailun säännöt ja muu kilpailuun liittyvä löytyy myös sieltä.

Kilpailuluokat jakautuvat 4 eri luokkaan. Luokat ovat drag racingista tutut Standart Pappa, Pro Pappa, Top Pappa sekä omana luokkinaan muille mopoille Pro Street Mopo ja Pro Stock Mopo. Säännöt tulevat olemaan ns. savolaissäännöt eli kilpailussa saattaa tapahtua mitä tahansa.



Tapahtuman yhteydessä on myös vedettävien saunojen kokoontumisajo, jotka ovat olleet erittäin suosittuja tapahtumia, aina kun sellaisia on järjestetty. Päivän aikana on myös tarjolla monenlaista viihdykettä. Paikalle on tulossa Ihmislinko, lasten minitivoli, kilpa-autojen näytösajo, elävää musiikkia sekä mahdollisesti karaoke/disko. Myös muuta kilpailu-, museo-ja näyttelykalustoa saattaa paikalle tulla yleisön nähtäväksi. Grand Pappa Show päättää tapahtuman, jossa tarjolla viihdykettä moneen lähtöön. Tanssitaan, lauletaan ja juhlitaan.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat myynnissä 13.6 lähtien Lipputoimiston myyntipisteistä sekä osoitteesta www.lippupiste.fi
Kannattaa seurata tapahtumasivua osoitteessa www.ilmaveivi.fi
Jukka Heikkilä  Jari Väli-Klemelä
Kalajoen Kylät  Ilmaveivi promotions
www.prokylat.fi  www.ilmaveivi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti