Tervetuloa bloggaamaan Kalajoen ja Hiekkasärkkien matkailuasioita!

Kommentoi kokemuksiasi, matkailuun liittyviä uutisia ja juttuja.
Blogi on avoin kaikille matkailuyrittäjistä asiakkaisiin. Tule mukaan tiedottamaan ja kommentoimaan. Kommentointi on vapaata ja avointa, asiattomat ja alatyylin jutut kuitenkin poistetaan. Jos käytät kommentissasi muiden henkilö- tai yritysnimiä, niin kerrothan kuka itse olet - reilu peli :o). Muuten voit käyttää nimimerkkiä.
Tutustu myös Kalajoen matkailun kotisivuun www.kalajokimatkailu.fi
ja Facebookissa "Kalajoki Hiekkasärkät fan & fun club".

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva
Hyppää lomalle Kalajoen Hiekkasärkillä

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kahvila Siiri on Plassin helmi

Pidot paranevat Siirissä

Teksti: Kalajokiseutu -lehti / Sari Passoja

Havulan yhteydessä toimiva kahvila Siiri on laajentamassa tarjontaansa heinäkuussa.
 Vanhassa Erkissä asuva kahvilanpitäjä Leena Soini suunnittelee tarjoavansa sunnuntaisin kotinsa pihapiirissä Siirin kalakeittoa ja sen jälkeen voisi kahvilassa käydä herkuttelemassa Siiri-rouvan kakkupöydässä.
- Kalakeittoni sai Kahvila Seilissä niin hyvän vastaanoton, että haluan jatkaa sen tarjoamista. Kakkupöytä taas tulee toimimaan noutopöydän periaatteella eli yhdellä maksulla saa syödä kakkuja niin paljon kuin jaksaa.
Kolmatta kesää Havulassa
Kahvila Siiri toimii Havulassa kolmatta kesää. Leena Soinin lisäksi herkkuja tarjoamassa on Reetta Ängeslevä, joka työskenteli kahvilassa myös viime kesänä.
– Tämä on tuttua ja mukavaa puuhaa, juttelee hän selittäen samalla asiakkaalle, ettei hän voi myydä kokonaista piirakkaa kuin tilauksesta.
– Leivonnaisten kysyntä kasvaa koko ajan ja tilauksesta leivommekin niitä asiakkaille. Irtopullaa ja piirakanpalasia myymme tarvittaessa suoraan kahvilastakin, Soini kertoo.
Koska kahvila avautuu vasta päivällä, niin Leena Soini saa nukkua yönsä rauhassa ja leipoa vasta aamulla ja aamupäivällä.
Kahvilan yhteydessä on edelliskesän tapaan taidenäyttelyitä ja ensimmäisenä esillä on kamerakerho Sunkameran jäsenten otoksia teemalla ”Elämää veden äärellä”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti