Tervetuloa bloggaamaan Kalajoen ja Hiekkasärkkien matkailuasioita!

Kommentoi kokemuksiasi, matkailuun liittyviä uutisia ja juttuja.
Blogi on avoin kaikille matkailuyrittäjistä asiakkaisiin. Tule mukaan tiedottamaan ja kommentoimaan. Kommentointi on vapaata ja avointa, asiattomat ja alatyylin jutut kuitenkin poistetaan. Jos käytät kommentissasi muiden henkilö- tai yritysnimiä, niin kerrothan kuka itse olet - reilu peli :o). Muuten voit käyttää nimimerkkiä.
Tutustu myös Kalajoen matkailun kotisivuun www.kalajokimatkailu.fi
ja Facebookissa "Kalajoki Hiekkasärkät fan & fun club".

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva
Hyppää lomalle Kalajoen Hiekkasärkillä

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

VIIKON LÄHIRUOKARESEPTI



Poimi Makuja maalta -
lähiruokaa ja elintarvikkeita
 kotiisi tai yrityskäyttöön!

VIIKON LÄHIRUOKARESEPTIN SAAT TÄSTÄ KLIKKAAMALLA.





Kalajokiseudun viljavat lakeudet, runsas luonto ja nykyaikaiset maatilat ja elintarvikeyritykset tuottavat lähiruokaa ja meri antaa antejaan. Poimi siis omasi Kalajokiseudun runsaudensarvesta, lähiruokavalikoimasta. Viivähdä matkallasi virkistäytymässä lähiruokaa tarjoavissa matkailuyrityksissä ja nauti lakeuden kauniista maaseudusta monipuolisine palveluineen.

Kalajokiseudulta löydät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, Kalajoki ja sen ympäristö on paljon muutakin kuin Hiekkasärkkien aurinkorannat. Majoitu mukavasti ja edullisesti kaukana kiireestä ja stressistä maaseudun rauhassa. Läheltäsi löydät kaikki palvelut ja käyntikohteet, rannat, kylpylän ja harrastusmahdollisuudet. Katso lähemmin kalajokimatkailu.fi.

Kalajokiseutu vireine maaseutukeskuksineen, rannikko ja sen vilkkaat kaupungit, niin suuret kuin pienet sekä elävä karu ja kaunis saaristo odottavat Sinua!

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan Kalajokiseudulle!

Kyllä maalla on mukavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti