Tervetuloa bloggaamaan Kalajoen ja Hiekkasärkkien matkailuasioita!

Kommentoi kokemuksiasi, matkailuun liittyviä uutisia ja juttuja.
Blogi on avoin kaikille matkailuyrittäjistä asiakkaisiin. Tule mukaan tiedottamaan ja kommentoimaan. Kommentointi on vapaata ja avointa, asiattomat ja alatyylin jutut kuitenkin poistetaan. Jos käytät kommentissasi muiden henkilö- tai yritysnimiä, niin kerrothan kuka itse olet - reilu peli :o). Muuten voit käyttää nimimerkkiä.
Tutustu myös Kalajoen matkailun kotisivuun www.kalajokimatkailu.fi
ja Facebookissa "Kalajoki Hiekkasärkät fan & fun club".

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva

Kalajoki hiekkasärkät ilmakuva
Hyppää lomalle Kalajoen Hiekkasärkillä

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Huippuviikonloppu Kalajoen Hiekkasärkillä

Bloggari kierteli viikonloppuna Kalajoella ja totesi, että tämä viikonloppu on niin täynnä tapahtumaa ja katsottavaa että tulee jo ihan aikapula, jos kaiken haluaa kokea. Tapahtumia oli joka makuun ja joka puolella: Kajari - Kalajokisen musiikin tapahtuma, hurjalta näyttävä Tractor Pulling SM-osakilpailu, laskuvarjohyppyjä ja sunnutaina vielä kalajuhlat Rahjan satamassa.

Iltaelämän suhteen oli valinnan vaikeutta, kun Suomen huippuesiintyjiä oli joka puolella: Kari Tapio, Anna Abreu ja Jari Sillanpää; kaikki samana viikonloppuna Kalajoella. Bloggari bongasi myös aivan mahtavia karaokelaulajia monessa paikassa. Lisäksi Kalajoen keskustassa Kajarissa esiintyivät paikalliset bändit.

Ilma oli Bloggarin mielestä ihan sopiva viikon helteiden jälkeen; eihän kaikkea olisi edes jaksanut kokea kuumuudessa. Päivälla hieman satoi ja Bloggaria harmitti Kajarin päiväesiintyjien puolesta, mutta yleisöä se ei tuntunut haittaavan. Iltapaikoissa oli väkeä ihan ruuhkaksi asti, edes Bloggari ei meinannut iltapirtelöään saada jonottamatta. Mutta kyllä oli hauskaa molempina iltoina!

Tractor Pulling oli aika hurjan näköistä touhua! Bloggari ehti pistäytyä katsomassa tuotakin hevosvoimien jylläystä, vaikka asiasta ei niin ymmärräkään. Muita asiaan vihkiytyneitä oli ihan pilvin pimein, raviradan parkkipaikatkin aivan täynnä.
Ihan piti Bloggarin käydä netissä katsomassa, mistä oikein on kyse http://www.tractorpulling.fi/?sivu=viewpage&pageid=2

Aika maskuliinisia olivat koneet ja siksi varmaan täydessä katsomossa oli paljon myös leidejäkin. Koneilla oli varsin komeita nimiäkin kuten Koljat ja Power se ja se. Bloggaria kuitenkin hymyilytti eniten nimet Helmi-Orvokki ja Doris, kun kuitenkin oli kyse aika monstereista.

Hurjan näköistä touhua ja hevosvoimat jylläsivät.

Ihan ilolla Bloggari totesi, että yleisöä oli tosi paljon ja järjestelyt toimivat.

Järjestäjille vielä kiitos, että Bloggari pääsi "pressinä" ilmaiseksi kuvaamaan.



Tyytyväisenä, paljon kokeneena Bloggari viimein lähtee tyytyväisenä unten maille.

Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti